Montažna kuća

Montažna kuća

Ono što karakteriše montažne kuće je:

  • prirodna, zdrava, ekološka kuća

Osnovni građevinski materijal je drvo. Ono svojom strukturom, bojom i mirisom pozitivno utiče na ljudsko zdravlje. Kao takvo važi za najzdraviji građevinski materijal. Zidni paneli se proizvode od ekoloških OSB ploča obloženih gips-kartonskim pločama. Takođe, kao izolacioni materijali se koriste prirodna mineralna vuna i stiropol koja su odlična prirodna, toplotna i zvučna izolacija.

  • kraći period izgradnje

Kako radimo u okviru kompanije izradu svih elemenata montažnih kuća, vrijeme za izgradnju montažne kuće  je zapravo vrijeme potrebno za montažu pomenutih elemenata. Radi se o 10-15 dana.

  • laka konstrukcija

Montažne kuće su mnogo lakše od zidanih kuća, što omogućuje postavljanje na slabije noseće površine (nema masivnih temelja). Osim toga, dobra konstrukcija kuća koje pravimo omogućava da one budu otpornije od onih kuća koje su zidane ciglom i blokovima.

  • ušteda energije

Montažne kuće Rolex su projektovane da poštuju najnovije standarde energetske efikasnosti. Kako su odlično termički izolovane, naše kuće omogućavaju uštedu i do 40 % na troškovima grijanja.

  • manji troškovi održavanja

Kako su svi materijali i elementi od kojih se gradi objekat najsavremeniji i najkvalitetniji, održavanje iziskuje najmanje moguće troškove za dugi niz godina korištenja.

Tajna je u prirodnom drvetu kao gradivnom materijalu, specifično osmišljenom presjeku zida i dobroj izolaciji.

 

Više o načinu gradnje pogledajte ovde.